Vacature Pedagogisch Professional Ekenrooi

voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Ekenrooi

Hou jij wel van een uitdaging en zoek jij een dynamische baan op een mooie locatie die volop in ontwikkeling is?
Wil jij je eigen talenten kunnen ontwikkelen en je expertise in kunnen zetten in de kinderopvang met kinderen van 0 tot 13 jaar?
Ben je flexibel, energiek, ondernemend en heb je organisatietalent? Dan zijn wij waarschijnlijk een match.
Kom daar achter door te solliciteren.

Pedagogisch Professional
 

Wie zijn wij?

Bij Ekenrooi besteden we veel aandacht aan een veilige en huiselijke sfeer met voldoende uitdaging voor kinderen. De ruimtes zijn zo ingericht, dat ieder kind op zijn eigen ontwikkelingsniveau kan spelen. De indeling van de ruimtes nodigt de kinderen uit tot ontdekken, spelen, ontwikkelen en het maken van eigen keuzes. Met een bos in de achtertuin zijn we bewust bezig met natuur en omgeving. Naast het bos hebben we ook een mooie buitenruimte, waar kinderen op avontuur kunnen. On Kindercentrum is gevestigd in een eigen vleugel van de Brede School Aalst.

Een leuk bijkomend feitje is dat we bezig zijn met nieuwe plannen voor onze bso. De bso krijgt een grote verbouwing waarna we nog meer verschillende activiteiten kunnen bieden aan onze kinderen.

Wat houdt de functie in?

Als pedagogisch professional begeleid je kinderen zowel in groepsverband als in individueel opzicht en tevens schep je een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Er wordt thematisch gewerkt. Op alle locaties wordt bewust nagedacht over het omgaan met kinderen en wat zij daarin belangrijk vinden. Dat wordt vastgelegd in het pedagogisch werkplan. Je begeleidt de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Je observeert, signaleert en rapporteert, zodat jij en je collega’s oog en oor hebben voor de eigenheid en diversiteit van ieder kind. Je zorgt voor prikkelende activiteiten. Je werkt soms samen met in- en externe partijen, zoals andere groepen, het consultatiebureau en scholen. Je onderhoudt intensief contact met ouders.

Wie zoeken wij?

Dat je vanuit je passie en gedrevenheid graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra’s mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach? Dit zien wij graag terug in jouw sollicitatiebrief!

 • (Bijna) een relevant diploma op minimaal MBO 3 niveau, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker;
 • Bij voorkeur een afgeronde VVE opleiding (bij voorkeur Startblokken);
 • Taal 3F niveau;
 • Je bent flexibel en meerdere dagen per week inzetbaar;
 • Je bent creatief en bedenkt leuke en leerzame activiteiten;
 • Je bent in staat om aan de sluiten bij de behoeften van het kind en daar je handelen op aan te passen;
 • Je neemt initiatief;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een groep werken;
 • Je bent leergierig en wil je blijvend ontwikkelen in je vak.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende omgeving in een prachtige locatie;
 • Goede sfeer en fijne collega’s;
 • Een ervaren en professioneel team.

Spreekt dit jou helemaal aan? Solliciteer dan meteen.

Heb je zin in deze functie? Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via opleiding en loopbaan dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom ben jij degene die een aanvulling is op ons team? Neem ons mee in jouw leven; vertel waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag eruitziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort op Kindercentrum Ekenrooi in Waalre. Laat zo spoedig mogelijk iets van je horen.

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan met een arbeidsovereenkomst met vaste uren. In eerste instantie betreft het een contract voor bepaalde tijd.

We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen en een zeer betrokken enthousiast team van collega’s. Je bent werkzaam onder de CAO Kinderopvang. Inschaling gebeurt, afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform deze CAO.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met:

Marijke Verhagen, Manager Kinderopvang, telefoonnummer 06-58913143 of solliciteer via onderstaande button.
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct