Kinderopvang de Wilderen Waalre

Baby's van Waalre: maak kennis met je toekomstige klasgenootjes

Kinderopvang en school gaan hand in hand in het nieuwe Kindcentrum de Wilderen. Van baby af aan worden kinderen hier gevolgd in hun ontwikkeling door een vast team van deskundigen met zowel docenten als pedagogisch medewerkers. Groot voordeel voor je kleintje is dat ze al goed in beeld zijn lang voordat ze naar school gaan. Als er ondersteuning of extra uitdaging nodig is in hun ontwikkeling wordt dit tijdig gesignaleerd.

Intensieve samenwerking peuter- en kleutergroepen.

De peuters gaan voordat ze naar school gaan, elke week samen met de andere peuters onder begeleiding van een pedagogische medewerker, spelen in de kleuterklas en/of speel-leerplein. Hierdoor verloopt de overgang naar school zo soepel mogelijk. Als je peuter aan toe is, krijgt hij of zij uitdagend spelmateriaal van de kleutergroep aangeboden.

Als ouder heb je altijd een sparringpartner in de buurt die je kind goed kent.

Ik zie jou!

Vriendschap tussen kinderen ontstaat al heel jong. Kleine baby's maken al contact met elkaar en leren van elkaar. Op ons kinderdagverblijf ontmoet je kleintje zijn toekomstige klasgenootjes. Hierdoor hebben ze echt een voorsprong op kinderen die naar andere kinderdagverblijven gaan. Wij zorgen dat baby's contact kunnen maken; houden vrienden bij elkaar in de groep en zorgen dat toekomstige kleuterjuffen en meneren ze vast leren kennen. Dat geeft kinderen zelfvertrouwen en houvast.

...Ook na school

In het kindcentrum bieden we naast dagopvang ook buitenschoolse opvang aan. Hierdoor blijven kinderen van 0 tot 13 jaar altijd in een vertrouwde omgeving. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw kind te laten sporten in de tegenover gelegen sporthal. Op maandag, dinsdag en donderdag wordt er door de (sport) medewerkers sport- en spelactiviteiten aangeboden.

Ervaring van ouders

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van professionele kinderopvang. In een onlangs gehouden Klanttevredenheidsonderzoek krijgt ons kinderdagverblijf een 8,1 en onze BSO een 7,8.

 

Locatiekenmerken

 • Contractsoort: 52 weken, 40 weken, 40 weken (bso) en 12 weken (bso)
 • Openingstijden: 07:30 tot 18:30 (kdv), Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
 • Groepsindeling: 0 tot 4 jaar in één groep en Aparte baby- of peutergroep
 • Ligging: In/nabij basisschool
 • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals en Spelen en ontdekken met toekomstige klasgenootjes
 • Sport en spel: Ski-les
 • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Luiers inbegrepen
 • Speciaal voor peuters: Samen koken
 • Speciaal voor ouders: Kinderopvang-app
 • Speciale acties
 • Samenwerkingspartners: Basisschool en Consultatiebureau