Kinderopvang bij Kinderstad Waalre

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso)

Spelen bij Kinderstad Waalre kinderopvang

Bij Kinderstad Waalre kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar terecht op de kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang (bso) en de Eetclub (tussenschoolse opvang). Lees meer over ons aanbod!

Kinderdagverblijf

Op het kinderdagverblijf van Kinderstad Waalre zijn alle kinderen welkom die nog niet naar de basisschool gaan. Bij de opvanglocaties van Kinderstad Waalre krijgt je kind alle ruimte om zich goed te ontwikkelen, te spelen en te leren in zijn of haar eigen tempo. Onze opvang heeft een hele goed band met de school en dat heeft veel voordelen. Van kleins af aan samen spelen en ontdekken op het kinderdagverblijf en vanuit daar samen de stap zetten naar de basisschool, bij onze kinderopvang ontstaan vriendschappen voor het leven.

Peuteropvang

Alle peuters vanaf 2,5 jaar zijn welkom bij onze peuteropvang. Ook wanneer je niet werkt of geen kinderopvangtoeslag ontvangt. Omdat de gemeente Waalre het belangrijk vindt dat alle peuters in Waalre samen spelen en leren en zich goed voorbereiden op de basisschool betaalt de gemeente mee aan deze plekken. Op de peuteropvang stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van je kind. Samen spelen, delen en leren van en met elkaar.

Meer over de peuterspeelplekken

Buitenschoolse opvang (bso)

In Waalre vind je drie locaties die buitenschoolse opvang aanbieden (bso). Hier kan je kind terecht na schooltijd (vaak is de bso ook gevestigd in het schoolgebouw) om te spelen en plezier te maken samen met andere kinderen. Het is immers de vrije tijd van je kind. Speciale activiteiten, uitstapjes maken of buiten spelen; bij de bso kunnen kinderen zich lekker uitleven. De bso is een vertrouwde en gezellige plek waar kinderen zich snel thuis voelen. En dat zolang zij op de basisschool zitten, met/zonder of alleen tijdens de schoolvakanties.

Op de bso locaties DondersteentjesEkenrooi en De Wilderen kun je je kind ook brengen voor voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur. Je kind kan dan hier rustig de dag beginnen en zit op tijd in de klas.

Bekijk hier onze tips voor het kiezen van een bso.


Kies een locatie die bij jouw gezin past!

Wat vind jij belangrijk als het gaat om kinderopvang? Kleinschaligheid, een goede voorbereiding op de basisschool, veel aandacht voor natuur/buiten spelen of let je meer op flexibiliteit? Wij informeren je graag over de mogelijkheden bij Kinderstad Waalre. Lees meer over de verschillen tussen de drie locaties van Kinderstad Waalre, of ga direct naar het locatieoverzicht:

Bekijk de locaties